fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna tiskarna

Tisk do širine 70 cm

Tisk z belo barvo

Parcialni UV lak

Navodila za pripravo datotek

Možnost Express izdelave

04 slike podkategorije VIZITKE

Tisk vizitk

Naj bo dobro načrtovana vizitka povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje. Le s pravilnim izborom materiala, dimenzije in grafične podobe lahko dosežete, da si bo vsakdo z veseljem shranil vašo vizitko. Vizitka je namreč eno od ključnih prodajnih orodij, zato je pomembno, da je estetsko dovršena in všečna. Na voljo je naša strokovna pomoč pri pestri izbiri materialov in možnost izbire poljubne dimenzije. Zagotavljamo visokokakovosten izpis, saj uporabljamo samo najboljši papir, gramature do 400 g/m2. Možna je plastifikacija vizitk, ki zagotavlja dodatno zaščito in trdnost. Možne so naslednje plastifikacije: mat, sijaj, soft-touch, antiscratch. Nudimo tudi zlatotisk v sleeking tehniki z zlato, srebrno, modro, rdečo, rose gold, zeleno in svetlo modro folijo ter parcialni UV lak.
Vizitka je obraz podjetja ali posameznika in njena privlačna podoba lahko zagotovi odličen prvi vtis, zato vam nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja vaše vizitke.

MC-Brown-Kraft-Business-Cards
Soft touch plastifikacija
klasicna 6
klasicna 2
business-cards-laminated1
klasicna 4
business-card5k-
klasicna 1

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3