fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

IZDELAVA POS STOJAL IN EMBALAŽE

Slider

Spletna tiskarna

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Counter Booklet

Counter Booklet

Tovrstno stojalo ima visoke prekate, izdelke lahko naložimo v višino drug na drugega ali pa ga uporabimo za prezentacijo višjih produktov. Osnovno ogrodje je na sredini s križno razdelitvijo razporejen na štiri enake prekate.
Sestavljiv brez lepila, izdelan iz 1,5 mm debelega valovitega kartona. Standardne mere stojala 335 (š) x 230 (g) x 450 (v) mm. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Enostavna primarna embalaža

Enostavna primarna embalaža

Primarna embalaža, s katero se največkrat srečamo v vsakdanjem življenju. Primerna za pakiranje različnih izdelkov, kot so parfumi, kreme, čaji, oblačila itd. Izdelana je iz embalažnega kartona, na primer bordone, belpak, grafopak, zenith ali kateregakoli drugega podobnega materiala višje gramature. Za tovrstno embalažo imamo več možnosti dodelave, kot je barvni tisk, zlatotisk, plastifikacija ali detajlni izrezi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega kupca. Embalažo dimenzijsko in grafično prilagodimo po vaših željah.

Pošlji povpraševanje

Kvadratni totem

Kvadratni totem

Najenostavnejši totem, katerega osnovni lik je kvadrat. Na štirih stranicah je dovolj prostora za predstavitev 360 stopinjske grafične prezentacije. Kupec se sprehodi okrog totema in izdelek doživi 3D. Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC polyplaka. Dimenzijsko ga prilagodimo vašim potrebam, nadgradimo ali grafična opremimo.

Pošlji povpraševanje

Ojačani kvadratni totem

Ojačani kvadratni totem

Zelo stabilen totem kvadratne oblike, ki omogoča vsebinsko segmentiranje grafik na vsako stranico posebej ali poenoten design za celoten totem. Noga totema je širša in omogoča še večjo stabilnost. Na vse stranice totema lahko dodatno obesimo izdelke na primerno dolga obešala.
Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Ovoj ali Rokav

Ovoj ali Rokav

Enostaven ovoj oz. takoimenovani rokav, ki ga lahko uporabite kot prevleko za že obstoječo embalažo. Ovoj potiskamo in izrežemo v željeni dimenziji, ki se prilagodi vašemu produktu. Največkrat ga uporabimo takrat, ko škatle ni mogoče potiskati bodisi zaradi posebnega materiala ali velikosti in bi bil tisk predrag. To je hkrati tudi cenovno najugodnejša rešitev za rebrand obstoječe embalaže.

Pošlji povpraševanje

POS 3step

POS 3step

Stojalo s tremi, dimenzijsko različno globokimi policami, ki omogočajo prezentacijo različno velikih produktov. Stranice so odrezane pod kotom, kupec ima tako večji pregled na izborom ter dostopom do izdelkov. Še vednodovolj velika površina stranic in ozadja je primerna za slikovni material in opremo displaya.
Sestavljivo brez lepila, material 4,5 mm PVC polyplak. Standardne mere stojala 510 (š) x 460 (g) x 1830 (v) mm. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnje in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Totem kocke

Totem kocke

Totem sestavljen iz poljubnega števila kock, ki se izmenično nalagajo ena na drugo. Večje je število kock, višji je totem. Vsako kocka je lahko grafično drugače oblikovana ali pa se dizajn nadaljuje od spodaj navzgor in obratno. Enostaven za sestavljanje, sestavljiv brez lepila, izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Totem Trikotnik

Totem Trikotnik

Totem s petimi stranicami je naš najpogostejši produkt iz tega sklopa. Izdelan iz 4,5 mm debelega PVC Polyplaka. Možne dimenzijske spremembe, nadgradnja in grafična prilagoditev.

Pošlji povpraševanje

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3