fbpx

Delovni čas: Ponedeljek - Petek: 8.00 - 16.00

FTP | Facebook | Reference | Navodila za pripravo datotekO nas | Kako do nas | Povpraševanje | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

VELIKOFORMATNI TISK

Za vas izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata. Digitalni velikoformatni tisk je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Na voljo je pestra izbira materialov, ki se jo lahko določi glede na namen uporabe. Dimenzija tiska je poljubna; neomejena dolžina izdelka in širina do 160 centimetrov. Poleg tiska nudimo tudi montažo XXL tiskovin, kot so promocijska stojala, reklamne in svetlobne table, plakati, posterji, transparenti, nalepke, fotografije ali avtografike. Na voljo vam je tudi tisk na slikarsko platno ali t.i. canvas. V Tiskarni Print Point vas pričakujemo tudi strokovnjaki za tisk in montažo delne in celostne polepitve vašega avtomobila.

Slider

Spletna tiskarna

Tisk z belo barvo

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Tisk plakatov

XXL Plakati

Promocijski plakat je praktična tiskovina, ki jo lahko postavite v zunanji ali notranji javni oziroma zasebni prostor. Omogoča vam hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi.

Več o tisku xxl plakatov

Tisk transparentov

Transparenti in cerade

Reklamni transparent je učinkovito promocijsko sredstvo za vaše podjetje ali za oglaševanje vašega prihajajočega dogodka. Nudimo vam tisk transparentov na kakovostno ceradno platno po poljubni dimenziji

Več o tisku transparentov

Tisk nalepk

Tisk in izrez nalepk

Nalepka z logotipom je promocijski element nezanemarljive vrednosti za vaše podjetja. Z nalepkami privlačnega videza lahko polepite svoje izdelke.

Več o tisku nalepk

Reklamne table

Reklamne table

Nudimo vam celostno izdelavo označevalnih in reklamnih tabel. Tisk in montaža reklamne table v različnih oblikah, velikostih, materialih in barvah.

Več o reklamnih tablah

Nalepke za vozila

Polepitev vozil

Polepitev vozil je izredno učinkovit način oglaševanja in odlična možnost predstavitve vašega podjetja. Vaše vozilo lahko polepimo le delno z logotipi podjetja, ali pa celotno vozilo oblečemo v avtografiko.

Več o polepitvi vozil

Grafike za izložbe

Grafike za izložbe

Naj vaše izložbeno okno zasije! Privlačna izložba bo pritegnila kupce, da vstopijo v vaš prodajni prostor. Nudimo vam tisk, grafično oblikovanje in montažo grafik. Na voljo je več vrst nalepk ki nudijo privlačen videz.

Več o grafikah za izložbe

Stenska dekoracija

Stenska dekoracija

S stensko dekoracijo poljubnega motiva lahko polepšate svoj dom ali poslovni prostor. V Tiskarni Print Point so vam na voljo nalepke za stensko dekoracijo v različnih barvnih odtenkih, lahko pa jo potiskamo.

Več o stenski dekoraciji

One Way Vision

One Way Vision

One way vision je luknjičasta folija, ki se uporablja za polepitev steklenih površin. Posebnost one way vision folije je, da se z zunanje strani skozi njo ne vidi v prostor ali vozilo. Iz notranjosti vozila ali prostora pa je pogled nemoten.

Več o tisku One Way Vision

Talne nalepke

Talne nalepke

S talnimi nalepkami poljubnega motiva lahko opozorite kupca na bolj inovativen način. Na voljo je možnost izreza talne nalepke po konturi. Prevlečena je z grobo laminacijo in tako nalepka postane protizdrsna in še dodatno zaščitena na mehanske vplive.

Več o talnih nalepkah

Oprema prostorov

Oprema prostorov

Nudimo vam tisk in montažo grafične opreme za vaš dom ali poslovni prostor. Z estetsko in dovršeno grafično opremo prostora lahko za vaše zaposlene, stranke, poslovne partnerje in obiskovalce ustvarite prijetno vzdušje.

Več o grafični opremi prostorov

Izdelava photowall sten

Izdelava Foto Sten

Foto stena je samostoječa stena, ki vam omogoča, da v prostor na enostaven način postavite večjo površino s poljubno grafiko. Nepogrešljiva je na poslovnih dogodkih, zabavah, izobraževalnih seminarjih,…

Več o foto stenah

Tisk na tekstil

Tisk na tekstil

Zaradi estetike in premijskega izgleda je priljubljen pri produktih višjega cenovnega razreda. Tisk na tekstil se uporablja predvsem za aplikacije na podokvirje, ki so lahko tudi osvetljeni z led svetilkami, aluminijasti ali preprosto leseni.

Več o tisku na tekstil

Tisk z belo barvo

Tisk z belo barvo

Tisk z belo barvo je v grafiki bolj redkost oz. posebnost, zato nam je v veselje da lahko ponudimo tisk z belo barvo kot nekaj kreativnega, drugačnega. Bela barva se uporablja predvsem za tisk na transparentne materiale kot je prozorna nalepka, kreativen barvni papir...

Več o tisku z belo barvo

Tisk zastav

Tisk zastav

Tiskane zastave so odlična dopolnitev vhoda v vaš poslovni objekt, omogočajo da podjetje opazimo že od daleč in nudi večjo kredibilnost za kupca.

Več o tisku zastav

Kreativne rešitve

Kreativne rešitve

Potrebe po unikatnih kreativnih rešitvah se s hitrostjo tempa vsakdana povečujejo. V iskanju presežkov, novega in drugačnega, podjetja pogosto iščejo svež in napreden pristop. Print Point sestavlja kreativna ekipa strokovnjakov z bogatim znanjem in dobro mero izkušenj.

Več o kreativnih rešitvah

Magnentne nalepke

Magnetne nalepke

Magnetne nalepke poljubne velikosti in oblik. Z nalepko, ki jo prilepite na vaše vozilo, lahko na enostaven način opozorite mimo vozeče voznike na ponudbo vašega podjetja. Njihova največja prednost pa je, da jih lahko kadarkoli odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino polepitve.

Več o magnetnih nalepkah

Dodelava tiskovin

CNC razrez

Ponujamo vam širok spekter raznovrstne dodelave tiskovin. Vaši tiskani izdelki bodo tako dobili celovito in estetsko dovršeno končno podobo.

Več o CNC razrezu

Izrez barvne folije

Konturni razrez folij

Z rezalnikom nalepke izrežemo po konturni liniji. Linije morajo biti v vektorski obliki. Datoteke sprejemamo v odprtem .PDF formatu, .AI ali .EPS formatu.

Več o izrezu barvne folije

Nalaganje datotek

Navodila za pripravo datotek

O tiskarni

Kako do nas

Reference

Povpraševanje

Tiskarna Print Point  #weloveprint

print point kontakt V3