O nas

Ko si nekaj močno želiš, vedno najdeš pot, da si željo lahko uresničiš. Pot naše blagovne znamke in ustvarjanja na področju tiskovin se je pričela brez zunanje finančne pomoči, z veliko manj znanja, kot ga premoremo danes, a z veliko vizijo in jasno zastavljenimi cilji. Z veliko mero predanosti, vneme, neustavljivega elana, zagnanosti, z željo po pridobivanju novega znanja in z investicijami v najsodobnejšo opremo smo iz nič ustvarili veliko.

 

V letu 2021 smo praznovali 10. obletnico, 10 let dobrih odločitev, skrbnega poslovanja, pri katerem na prvo mesto vedno postavljamo zadovoljstvo naših strank.

 

Tako kot smo nedolgo nazaj, poleg naše obstoječe ponudbe v našo in-house ponudbo vključili tudi offset tisk, tako zagnano nameravamo delovati tudi v prihodnje. Obljubimo vam, da vas nikoli ne bomo nehali pozitivno presenečati. Kljub inovativnim razvojnim rešitvam, ki jih pripravljamo tudi v prihodnje pa ostajamo prijazna kreativna točka, ki na prvo mesto postavlja srčnost in osebni pristop.

 

Dovolite, da vam povemo zgodbo, ki jo vodi brezmejna ustvarjalna energija, navdihuje pa vaša sreča in vaše zadovoljstvo.

 

Želite izvedeti več? Vabljeni k ogledu naših produktov in storitev.

 

Hvala vam iz srca

vaša Tiskarna Print Point

 

 

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO

TISKARNA PRINT POINT